Foto 6 12 januari 2018 m.witdouck 0 Foto 6: Breng in de pralinevormen een dun laagje getempereerde witte chocolade aan (origine Dominicaans Republiek). […]
Foto 5 12 januari 2018 m.witdouck 0 Voeg een scheutje vodka toe. Voor extra effect: marineer de schil van de geperste yuzu in de vodka. […]
Foto 4 12 januari 2018 m.witdouck 0 Foto 4: Framboos en blauw bessensap met toevoeging van witte chocolade. Meng het geheel. […]
Foto 3 12 januari 2018 m.witdouck 0 Foto 3: Kook frambozensap en blauwebessensap op met een beetje suiker. […]
Foto 2 12 januari 2018 m.witdouck 0 Foto 2: Na aankleuren van de karamel licht blussen met yuzusap. […]
Foto 1 12 januari 2018 m.witdouck 0 Foto 1: Maak een klassieke karamel. Laat de karamel licht aankleuren. […]